Pappersberättelser

Tänker mig att jag ska skriva om livet och vardagen. Vad jag pysslat med de senaste veckorna, för det har hänt en del roliga grejer. Men när jag väl börjar formulera orden till meningar känns det som om jag bara vill spy galla över dem. För orden och meningarna faller inte på plats så bra som jag skulle vilja.

Trots det verkar jag jämt och ständigt skapa korta berättelser i mitt huvud. Igårkväll föddes en ny berättelse och en ny karaktär. Dessutom fick karaktären flytta ut ur mitt huvud och på papper. Verkar vara en lagom intressant typ jag skulle vilja lära känna bättre för jag vet inte så mycket om hen ännu.

Livlig fantasi, det erkänner jag att jag har, och jag önskar också att jag kunde använda den till att skapa olika former av intressanta texter och berättelser även till pappers. Jag vill kunna använda fantasin som hjälpmedel för att på ett fängslande och livligt sätt berätta om exempelvis helgen i Helsingfors, temakvällen Frilansdrömmar & bloggbusiness, om mina mål för nästa år eller något helt annat. Kanske det kommer med tiden eller så behöver jag bara träna på ett annorlunda sätt att skriva texter än jag tidigare gjort.

Vad tror ni? Hur skapar ni era texter och blogginlägg? Jag vill gärna höra hur ni tänker om skrivande och hur ni bygger upp en text!

/Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s